حتما تابه حال نام کف کاذب را شنیده اید اما شاید ندانید که منظور از کف کاذب چیست ! اگر تا به حال سقف کاذب را در ادارات ، مجتمع های تجاری و… دیده باشید شاید حدس هایی در مورد کف کاذب زده باشید. در این مقاله سعی داریم انواع کف کاذب را مورد بررسی اجمالی قرار دهیم.
در واقع کف کاذب، سازهه ای است که در بالای کف اتاق یا محل مورد نظر قرار میگیرد و با ایجاد فضای خالی، امکان عبور تمامی تاسیسات (کابل و سیمهای برق، لولههای آب و …) را در اختیار ما قرار میدهد.

اجزا کف کاذب
حال که بطور کلی متوجه شدیم کف کاذب چیست در مورد اجزا این متریال باهم صحبت خواهیم کرد ، هر نوع کف کاذب از سه قطعه کلی تایل، استرینگر (یا رابط) و پایه تشکیل میشود. از پنلها برای پوشش سازه استفاده میشود و هرنوع پنلی که مورد استفاده قرار میگیرد باید استانداردهای خاص خود را بگذراند. از پایهها برای ایجاد فاصله بین کف اتاق و کف کاذب استفاده میشود و به کمک رابطها به یکدیگر متصل میشوند.
انواع کف کاذب
کف کاذب ، انواع مختلفی دارد که هرکدام وابسته به شرایط محل (میزان رطوبت، میزان تحمل بار، نوع کابلهای عبوری و …) مورد استفاده قرار میگیرند. مهم ترین انواع کف کاذب عبارت است کف کاذب آلومینیومی فولادی، شیشهای، سرامیکی، چوبی و سنگی. این موارد از انواع کف کاذبهایی هستند که بسیار استفاده میشوند و محبوبیت خاصی در بین مردم دارند. لازم به ذکراست که هرکدام از این کف کاذبها مخصوص استفاده در محیط خاصی میباشند و درآن مکانها بیشترین بازده را خواهند داشت.
کف کاذب آلومینیومی
از دلایل استفاده کف کاذب آلومینیومی میتوان به مقاومت این نوع محصول در برابر رطوبت و عدم زنگزدگی این کف کاذب اشاره کرد، همچنین کف کاذب آلومینیومی در برابر آتش نیز مقاوم بوده و امنیت بالایی را در اختیار شما قرار میدهد.
کف کاذب آلومینیومی به روش ریختهگری تحت فشار تولید میشود که سبب مستحکمتر شدن این نوع کف کاذب و مقاومتر شدن آن میشود. به دلیل جنسی که این نوع کف کاذب داراست؛ نسبت به بقیه کف کاذبها سبکتر بوده و میتوان در مواردی که هدف، کاهش بار مرده ساختمان است از آن استفاده کرد.
کف کاذب فولادی
کف کاذب فولادی دارای دو نوع توپر و توخالی میباشد که هرکدام دارای مزایا و معایبی هستند.
کف کاذب فولادی در مقایسه با کف کاذب آلومینیومی دارای استحکام بیشتری میباشد. به دلیل استفاده از مواد فی و جنس فی که سازه دارد، در برابر آتشسوزی نیز مقاوم است.
این نوع کف کاذب مقاومت خوبی در برابر سایش و فرورفتگی دارند؛ کف کاذب فولادی توانایی تحمل بار نقطهای ویا گستردهی بالایی دارد؛ برای محیط هایی که شرایط آبوهوایی متعادلی دارد انتخاب خوبی هستش ولی از نقاط ضعف این نوع سازه میتوان به عدم مقاومت در برابر رطوبت بالا و یا خشکی هوا اشاره کرد.
کف کاذب فولادی ظاهر زیبایی دارد که از ویژگیهای دیگر آن محسوب میشود.
کف کاذب شیشهای
این نوع کف کاذب فضایی دکوراتیو و مدرن را برای شما ایجاد میکند؛ با نصب کف کاذب شیشه ای شما امکان نورپردازی از زیر کف رو دارید که سبب ایجاد جلوه های بصری زیبایی میشود.
پاک شوندگی راحت این کف کاذبها از ویژگی دیگر آنهاست، همچنین کف کاذب شیشهای در برابر خش نیز مقاوم است و برای ساخت آن از قاب فولادی ضدزنگ براق استفاده میشود.
کف کاذب سرامیکی
این سازه به دلیل وزن استانداردی که داراست، طول عمر بیشتری دارد و زیرسازه پایدارتر میماند؛ کف کاذب سرامیکی به دلیل استحکام بالا و برخوردار بودن از طرحهای زیبا، مناسب مکان های پرتردد میباشد. پوشش پنل مقاوم در برابر خط و خش هستش. کف کاذب سرامیکی دربرابر آتشسوزی مقاوم است. همچنین این نوع کف کاذب مقاومت بالایی دربرابر رطوبت داراست.
جنس این کف کاذب باعث شده تا در برابر مواد اسیدی نیز مقاوم باشد. کف کاذب سرامیکی کاملا نارسانا هستش و در برابر جریان الکتریکی نقش عایق را ایفا میکند.
کف کاذب چوبی
عدم مقاومت در برابر حریق و آسیب پذیری در رطوبتهای بسیار بالا؛ دو ویژگی منفی درباره این نوع کف کاذب است. زیبایی کف کاذب چوبی، همخوانی که با محیطهای مسی و اداری داراست، تنوع بسیار در رنگ و مدل، قیمت مناسب و همچنین سبکی و نصب سریع و آسان آن، باعث محبوبیت بسیار این نوع کف کاذب در میان مشتریان شده است.
کف کاذب سنگی
کف کاذب سنگی به دلیل جنسی که دارد در برابر رطوبت و آتش سوزی مقاوم است. به خاطر مقاوم بودن این نوع کف کاذب استفاده گستردهای از آن در پشت بام ها و بالکنها میشود. به دلیل گستردگی در انواع سنگ ها، شما امکان انتخاب وسیعی خواهید داشت و از میان رنگ ها و طرحهای متعدد اقدام به انتخاب طرح دلخواه خودتان خواهید کرد.
شرکت آرمان عمران هوشمند با سابقه بیش از 20 سال در زمینه تولید و اجرای انواع کف کاذب آلومینیومی و فولادی توانسته است کارنامه موفقی از خود به جا بگذارد.
خب به پایان مقاله ی کف کاذب چیست” رسیدیم امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
درباره این سایت